Tájékoztató A Csepeli Építési Szabályzat módosításának partnerségi egyeztetéséről

Kategória: Közérdekű 2020. november 10. kedd, 08:33

korcimerTisztelt Partnereink, Csepeli Lakosok!

Tájékoztatom Önöket arról, hogy elkészült Budapest XXI. kerület Csepel Kerületi Építési Szabályzatáról szóló 24/2018.(X.26.) önkormányzati rendelet (CSÉSZ) módosításának egyeztetési tervdokumentációja Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzatának 33/2020.(V.04.) számú Polgármesteri Határozata alapján.

A módosítás a CSÉSZ alkalmazása óta szerzett tapasztalatok alapján a rendelkezések egyértelműbbé tétele, a változással érintett területekre vonatkozó rendelkezések felülvizsgálata, valamint jogharmonizáció érdekében szükséges.

A dokumentum - a módosításról készült részletes szakmai tájékoztatóval együtt - letölthető az Önkormányzat https://csepel.hu/ hivatalos honlapjáról:

 CSÉSZ módosítása elérési útvonal: Kezdőlap » Hivatal, ügyintézés »Ügyféltájékoztatók, nyomtatványok » Településfejlesztés és rendezés » Partnerségi egyeztetés és dokumentumai

 Kérem, hogy a tervezetről adott írásos véleményét, állásfoglalását 2020. november 25-ig kizárólag elektronikus úton szíveskedjen megadni írásban a Főépítészi Irodának címezve

-          e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

-          vagy e-papíron

A véleményezéshez teljes név és lakcím megadása szükséges, mellyel az adatkezeléshez szükséges hozzájárulást megadottnak tekintjük. Az adatokat kizárólag a dokumentum készítéséhez kapcsolódó véleményezéssel összefüggésben kezeljük. Az adatkezeléshez kapcsolódó bővebb tájékoztatás elérhető a www.csepel.hu oldalon.

A CSÉSZ módosítása a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 08.) Kormányrendeletben szabályozott módon ún. egyszerűsített eljárásrenddel, a partnerségi egyeztetés folyamata a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 165.§ szerint történik.

Utoljára frissítve: 2020. november 10. kedd, 11:03