Jövő héttől már csak csütörtökönként lehet oltakozni a Tóth Ilona szakrendelőben

Kategória: Közérdekű 2022. február 21. hétfő, 10:33

Toth Ilona Egeszsegugyi Szolgalat Szakorvosi RendelointezetFolytatódik az oltási akcióhét, melynek keretében előzetes időpontfoglalás nélkül, helyszíni regisztrációval lehet felvenni az oltást a Tóth Ilona szakrendelőben. Információink szerint az oltási akció már csak a héten tart. A jövő héttől kizárólag csütörtökönként lehet felvenni az oltást a helyszínen. Aznap maximum 120 ember beoltására van lehetőség, és négyféle vakcinával oltanak. Ezek a Moderna, Pfizer, Sinopharm, Janssen.

Az átoltottság további növelése és a járvány újabb hullámának megfékezése érdekében januárban és februárban is minden csütörtök és péntek délután, és szombaton oltási akciót szerveztek a kórházi oltópontokon, köztük a Tóth Ilona szakrendelőben, és a kijelölt járásközponti szakrendelőkben. Továbbra is kiemelten várják az oltatlanokat és azokat is, akiknek már 4 hónapnál régebben kapták meg a korábbi oltásukat.

 

A központi oltópontokon továbbra is öt vakcina közül lehet választani. Az oltási akciónapokon a 12 év feletti korosztályt várják az oltópontokon.