Nyomtatás

Rossz szűrő miatt nem megy az élménymedence és a csúszda a strandon - 25 százalék kedvezmény a látogatóknak

Kategória: Közérdekű 2022. június 22. szerda, 15:53

288235030 7646023272137284 499689723168938104 nInformációink szerint egy elromlott szűrő miatt nem működik a csepeli strandfürdő élménymedencéje és csúszdája, a hibán folyamatosan dolgoznak, addig is 25 százalék kedvezményt adnak a belépőjegyek árából.

A burkolat kijavítások múlt héten csütörtökön befejeződtek, ugyanakkor a medence vízzel történő feltöltése alatt a rossz szűrőtartály átszakadt, a benne lévő több tonna homok és széntöltet a csőrendszerbe került, mely az egész vízhálózati rendszert eldugította. A rendszert folyamatosan, napok óta, részenként leválasztva nyomatják, és átmosatják, hogy a rendszerből a homok, illetve a szén távozzon, de a csőrendszer maradéktalan kitisztítása jelenleg is zajlik, a töltet folyamatos távozása végett. Két napja a burkolatról kézi, illetve gépek segítségével végzik a Városgazda kollégái a homok és a szén eltávolítását, ezt követően tudják a medencét megtölteni vízzel.

 

A csúszdák hitelesítését a tegnapi napon megkapta a Városgazda, így amennyiben a tisztítást és a hibaelhárítást el tudják végezni, és nem szembesülnek újabb meghibásodással, akkor lehetővé válik, hogy a hétvégén megnyitásra kerüljön az élménymedence a csúszdákkal - tájékoztatott a Városgazda.

 

A hibaelhárítás végéig minden belépőjegy árából 25% kedvezményt biztosítanak, illetve a korábbi gyakorlatot követve a pénztárnál is már felhívják minden vendég figyelmét az élménymedence és a csúszda üzemen kívüli létére - írta lapunknak a Városgazda.