Rendőrjárőr képzés – Tartozz közénk, legyél te is budapesti zsaru!

Kategória: Közérdekű 2022. november 15. kedd, 15:03

Rendorkepzes 2022A következő rendőrjárőr képzés 2023. február elején indul, amelyre a jelentkezési határidő: 2023. január 10. A képzés nappali rendszerű, 10 hónap időtartamú és magába foglalja a rendőrségnél töltött gyakorlatot is.

A képzésre történő jelentkezés feltételei:

- magyar állampolgárság,

- jelentkezési életkor: 18-55 év,

- cselekvőképesség,

- állandó bejelentett belföldi lakóhely,

- büntetlen előélet és kifogástalan életvitel, illetve hozzájárulás annak szolgálati viszony létesítése előtti, valamint szolgálati viszony fennállása alatti ellenőrzéséhez, 

- közép- vagy emelt szintű érettségi,

- egészségi, pszichológiai, fizikai alkalmasság.

 

A jelentkező a sikeres felvételt követően a képzés első 2 hónapjában munkavállalói jogviszonyba, majd a harmadik hónaptól a rendőrség „próbaidős” hivatásos állományába kerül. A képzés elvégzését követően önálló intézkedésre jogosult, szakmailag felkészített járőrként a rendőrség közrendvédelmi, közlekedésrendészeti, határrendészeti szakterületén teljesíthet szolgálatot, vagy a bevetési egységek csapaterős feladatainak ellátásában vehet részt.

Hivatásos rendőrként biztosított a belátható, tervszerű előmenetel, amelyhez belső szaktanfolyamok elvégzésének lehetőségét biztosítja a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

 

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

- kitöltött jelentkezési lap és mellékletei,

- a jelentkező részletes, fényképes önéletrajza (elérhetőségeivel együtt: lakcím, e-mail cím, telefonszám),

- végzettséget, szakképzettséget igazoló bizonyítványok másolata,

- érvényes, 90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, vagy annak igényléséről kiállított postai igazolás.

 


A felvételi eljárás rendjével, menetével, az alkalmassági vizsgálatok végrehajtásával kapcsolatban a BRFK Humánigazgatási Szolgálat Képzési és Utánpótlási Osztály Toborzó csoportja ad további részletes felvilágosítást a 06-1-443-5342 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre lehet a képzéssel kapcsolatban kérdéseket feltenni, jelentkezési dokumentumokat megküldeni.

Jelentkezési lap elérhetősége:

https://www.police.hu/hu/a-rendorsegrol/kepzes/rendorjaror-kepzes

Utoljára frissítve: 2022. november 15. kedd, 15:11