Jótékonysági adománygyűjtés

Kategória: Közérdekű 2022. november 18. péntek, 19:00

adomany 2 Tisztelt Hölgyem/Uram!

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata az idei évben sajnálatos módon a kialakult energiaválság következtében nem rendezi meg a Szent Erzsébet Jótékonysági Bálját, ugyanis az egész országot, így Csepelt is sújtó drasztikus energiaár-emelkedés miatt a rendezvénynek korábbiakban méltó otthonául szolgáló kulturális intézmények időszakos bezárása vált szükségessé.

A jelenlegi helyzetben, amikor a rendkívüli áremelkedés miatt mindenkinek nehezebb, sokkal nagyobb figyelmet kell szentelnünk a rászoruló családok megsegítésére. Hiszem, hogy a legnehezebb időszakokban az összefogás erejével hatékony és érdemi segítséget tudunk nyújtani a hátrányos helyzetűeknek.

 

Ugyan a Szent Erzsébet Jótékonysági Bált az idei évben sem tudjuk megtartani, de a jó szívvel adott segítségnyújtás hagyományát 2022 novemberében ismét folytatjuk. Az idei esztendőben – a Humán Szolgáltatások Igazgatósága és a Csepeli Történelmi Egyházak Lelkészi Köre útmutatásával – a nehéz körülmények között élő csepeli rászoruló gyermekek és családok megsegítését tűztük ki célul, mely megvalósításában kiemelten számítunk az önzetlen felajánlásokra.

 

Támogatójegyek megvásárlásával Ön is hozzájárulhat a jótékonysági adománygyűjtéshez, melynek köszönhetően számos családnak tudunk közösen segíteni a karácsonyi ünnepekkel járó anyagi terhek enyhítéséhez és varázsolhatjuk boldogabbá az idei ünnepeket.

 

Támogatói jegyek:

 

I. kategória 25.000 Ft

 

II. kategória 15.000 Ft

 

III. kategória 10.000 Ft

 

Az adománygyűjtés 2022. november 25-én zárul, a jótékonysági akció részleteivel kapcsolatban a munkatársaim örömmel állnak rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 06-70/451-9045-ös telefonszámon.

 

Adományaikat a következő számlaszámra is befizethetik: OTP 11721026-20258542-00000000

A közleménybe kérjük, írják be: Erzsébet-bál

 

A jó szívvel adott, önzetlen segítség nem csupán azoknak a csepeli családoknak fog örömöt okozni, akik kedvezményezettjei lesznek a jótékonysági akciónknak, hanem az önkéntesség és az adományozás kultúrájának építésével egyúttal erősíteni is tudjuk kerületünkben a társadalmi szolidaritást. Önzetlen és nagylelkű támogatását előre is köszönjük!

 

Budapest, 2022. november

 

Köszönettel: Borbély Lénárd, Csepel polgármestere

Utoljára frissítve: 2022. november 18. péntek, 19:11