Nyár végi élmények a családi hajókiránduláson

Kategória: Programok 2019. augusztus 26. hétfő, 09:26

GMA 0758

 Egy feledhetetlen hajóutat tölthettek együtt a csepeli családok a Dunán színes programokkal, teljes körű vendéglátással augusztus utolsó vasárnapján. A nagy hajó most is a Boráros téri kikötőből indult, amelyen lehetett táncolni, mozogni, jókedvűnek lenni.

 

 

 

 

 

 

 

A szervezők felkészültek az aprónép érkezésére, színes lufik, aprósütemények, játszószőnyeg, pingpong, csocsó, kézműves foglalkozás, arcfestés, csillámtetoválás, kötélhúzás, sok-sok zene és tánc várta őket.

 A háromórás hajózás hatalmas élmény volt kicsiknek és nagyoknak, könnyen megtalálták egymással a közös hangot. A fedélzeten csodás panoráma nyílt Budapest látnivalóira, miközben a lenti utastérben a csemeték elvarázsolódtak a gyermekzenekar dalai és a több tucat játékok által. A vidám hangulatú interaktív koncerten együtt énekeltek és táncoltak a szülők és a gyermekek. A nagy nyüzsgésben előkerült az óriás Maki kabalafigura, akivel szinte mindenki lepacsizott és fotózkodott.

A változatos programok után ebédre rántott húst szolgáltak fel krumplipürével és rizzsel, a gyermekek még fagyit is kaptak.
A önkormányzat által támogatott és a Csepeli Városkép szervezte hajóút végén Maki búcsúzott mindenkitől.
Képek megtekinthetőek itt!

 

A.Zs.

 

Utoljára frissítve: 2019. augusztus 26. hétfő, 15:22