Tekerj Csepel! Kiemelt

Kategória: Programok 2019. augusztus 26. hétfő, 10:43

GMA 1047

Az első csepeli spinning maratonon jótékonysági célért tekertek a résztvevők a Csepeli Szurkolói Arénában a nyár utolsó vasárnapján. A "Sportolj és segíts!"  rendezvénysorozat első állomásán négy órán keresztül negyven kerékpáron bringáztak. A Fitt Jövő Alapítvány szervezői a hat állomásból álló sportnapokkal a mozgáskorlátozottak és fogyatékkal élő 18 éven aluliak úszásoktatását fogják támogatni a Csepeli Öttusa és Vízi-Sport Egyesülettel karöltve. A példaértékű kezdeményezést támogatta a csepeli önkormányzat is, amelynek képviseletében Borbély Lénárd polgármester ellátogatott az eseményre.

 

Gergye Laura, Hajdu Gergő és Bali Zsófia oktatók 240 percen keresztül buzdították, hajráztatták a spinning maraton lelkes csapatát, mindenki jól megizzadt a közös célért, a sport szenvedélyéért. A mozgáskorlátozottaknak külön sporteszközt biztosítattak a szabadtéri cardio edzésformához.

A jótékonysági sportprogramok október 19-ig tartanak a Budapest Európa Sportfővárosa 2019 rendezvénysorozat jegyében. A következő állomás a gymstick edzés lesz a Rákóczi Kert-Családok Parkjában augusztus 29-én 18 órától.
Az esemény képeit itt lehet megtekinteni!

 

A.Zs.

Utoljára frissítve: 2019. augusztus 26. hétfő, 15:38