monyA Helmut-Körnig-Halle-ban európai mércével is nagyszerű rendezésű és kiváló körülmények között zajló esemény volt, melyen hat országból 400 fiú és lány vett részt. Az esemény védnöke Dortmund Sportjáért felelős alpolgármester, Birgit Zörner úr volt.

Újra remekeltek a Halker-KirályTeam sportolói

csütörtök, 21 február 2019 12:32

Slovak 11Újabb éremesőt hozott a nyílt szlovák bajnokság Pozsonyban, ahová 7 országból érkeztek résztvevők, 900 nevezéssel. A Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia versenyzői lehengerelték a mezőnyt és a múlt heti karlovaci elsőséghez hasonlóan, ismét az éremtábla élén végeztek!

III. Csepeli Fitnesz Nap április 13-án

szerda, 20 február 2019 16:26

III CsepeliFitneszNapPlakat

kickboxing 3635864 960 720A kick-box sportág számos hazai képviselője ott volt a Karlovac Open Kick- box Európa Kupán. A horvát városban rendezett versennyel gyakorlatilag megkezdődött az a hosszú menetelés, ami az augusztus végi győri utánpótlás kick-box Európa-bajnokságon induló magyar válogatottba kerülésért indult el.

Megvannak az Év Sportolói az NVESZ-nél

hétfő, 11 február 2019 13:09

kiemelt kickboxMegtartotta hagyományos évértékelővel egybekötött Év Sportolója díjátadó ünnepségét az 53 jelentős sportági szövetség alkotta Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ). Az Év Sportolója díjra a szövetségek a világ-, vagy Európa bajnokságon dobogós helyezést elért sportolóikat/csapataikat jelölhették, melyeket az NVESZ Elnöksége hagyott jóvá.

Athens 1Folytatódott a két hete elkezdődött éremtermelés. Ezúttal Athénba, a visszavonult Mórádi Zsolt (Világrekorder, 10-szeres Világbajnok) kedvenc versenyére utazott a csapat.

dac26 számban álltak rajthoz hétvégén a serdülő korosztályos atléták. 27 egyesület szerzett érmet, 18 klub versenyzője nyert aranyérmet, melyből 4 került Csepelre.

Veres Roland Moszkvát is bevette

szerda, 30 január 2019 10:11
Veres Roland Moszkvat is bevetteNagy sikert hozott élete első külföldön tartott szemináriuma az ötszörös világbajnok Veres Rolandnak. A huszadik életévét januárban betöltő sportoló egy héten keresztül tréningezte a kick-box egyik fellegvárának tartott Oroszország válogatottját.

maszTari Zoltán János és Nagy Levente országos bajnok lett, de a kis létszámú csapatunk minden tagja továbbjutott versenyszámának döntőjébe, ahol is egyéni csúcsaikat megdöntve érték el nagyszerű, több esetben dobogós helyezéseiket.   Legeredményesebb versenyzőnk Tari Zoltán János volt, aki a magasugrás /148 cm/ aranyérme mellett a 60 m gátfutásban /9.89 mp/ második, azaz ezüstérmes lett. 60m gátfutásban Nagy Levente által Csepelre került az aranyérem is, aki /9.74 mp/ elsőként ért célba nagyszerű időeredményével. 60 m síkfutásban az előfutamból /8.52 mp/ a döntőbe jutva nyolcadik helyezést ért el /8.70 mp/.

Hibátlan Csepeli DAC!

kedd, 22 január 2019 13:30

foto12Január 20-án Gödöllőn, a Szent István Egyetem sportcsarnokában csatlakoztak a 2019-es versenyszezonhoz a Sport XXI korosztály atlétái is. A vasárnapi napon megrendezett eseményen az U11 és U13-as korcsoportban összesen 24 csapat vetélkedett egymással.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail