futoAz IKARUS BSE Atlétikai Centrumában került megrendezésre Közép-Magyarország és Észak-Magyarország összevont, régiós egyéni atlétikai pálya- versenye.

A népes mezőny ellenére az időjárás nem fogadta kegyeibe a versenyzőket, hűvös, szeles, esős időben került megrendezésre a verseny, melyen az egyébként mostoha körülményekhez szokott, de jól felkészített atlétáink rendkívül eredményesen szerepeltek. Újra bizonyították tehetségüket és Füredi Zsuzsanna, Fehér Gábor, Babinyecz-Tusai Brigitta , Tari Tibor edzőik szakmai hozzáértését.

Minifoci, nagy siker

2017. szeptember 21., csütörtök 12:50

276840 1. fc corrado budapestAz 1. FC Corrado Magyarország egyik legnagyobb múltú kispályás labdarúgócsapata, amelyet Pintye László alapított 1996-ban. A csapat szeptemberben nemzetközi sikert ért el: senior kategóriában bronzérmes lett a kispályás Európai Bajnokok Ligájában.

Európa-bajnok lett Szász Tamás tájékozódási búvár

2017. szeptember 21., csütörtök 09:58

Balról: Szász Tamás Európa-bajnok, Császár Andor edző, Várszegi Vendel ezüstérmes búvárKiválóan szerepelt a Csepel Barakuda Búvár SE a szeptember 4-9. között, Pozsonyban megrendezett tájékozódási búvárúszó Európa-bajnokságon.

Irány a Csepel Utánpótlás Sportegyesület!

2017. szeptember 19., kedd 15:33

13 130A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson számukra.

DAC1Magyarország 2017. évi Országos Váltófutó Bajnokságán 175 csapat versenyzett az érmekért és a helyezésekért Mátyásföldön, melyek közül 13 szakosztály nyert bajnoki címet.  Legtöbbet az ARAK Up. Akadémia (6), a BHSE (4), a VEDAC (3), majd 2-2 győzelemmel követte őket a DVSC, az FTC, és nagy meglepetésre a Csepeli DAC gárdája, akik még egy 3. helyezést is elértek.

38. Fut a Csepel

2017. szeptember 18., hétfő 07:48

IMG 5345Harmincnyolcadik alkalommal rendezték meg a Fut a Csepel Futóversenyt és Sportágválasztót, amelyen 1300-an álltak rajthoz. A rendezvényen a csepeli sportegyesületek is lehetőséget kaptak a bemutatkozásra.

Utánpótlás Európa-bajnokság 2017, Skopje

2017. szeptember 13., szerda 14:57

Skopje 16Minden idők legsikeresebb utánpótlás világverseny szereplése! 2017-ben Skopje városa adott otthont a WAKO Europe, kadetek és juniorok számára rendezett Európa-bajnokságának. A Makedón fővárosban 37 országból érkeztek a 10-18 éves versenyzők, akik 3 korosztályban, 222 kategóriában, 7 szabályrendszerben összesen 1563 nevezést adtak le. Ezek a számok egyben a WAKO Europe eddigi legnagyobb utánpótlás EB-jét is jelentik.

Fut a Csepel - 09.17

2017. szeptember 06., szerda 15:51

Fut a Csepel poszter 2017 page 001Idén sem marad el Csepel legnépszerűbb szabadtéri sportrendezvénye, a Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata és a Csepel Öttusa és Vizes-sport Egyesület közös szervezésében megrendezésre kerülő Fut a Csepel és a hozzá kapcsolódó sportágválasztó!

Hatalmas sportdiplomáciai siker kick-boxban

2017. szeptember 05., kedd 10:44

roy baker kiraly istvanA kick-box európai szervezete, a WAKO Europe első alelnökének választották Király Istvánt a sportág korosztályos Európa-bajnokságát megelőző tisztújító közgyűlésen. A Magyar Kick-Box Szakszövetség alelnöke eddig elnökségi tagként tevékenykedett a szervezetben, jelenlegi megbízatása négy évre szól. Király István szerint ezzel Magyarország megítélése tovább erősödött kick-boxban, és reméli, hogy a novemberi felnőtt világbajnokság után újabb világversenyeket sikerül majd Budapestre hozni.

Csepeli sikerek Albertirsán

2017. szeptember 04., hétfő 14:15

atletaAlbertirsa városi bajnokság újonc négy próba versenyén nagyszerű eredményeket értek el a Csepeli DAC atlétái. A nyári szünetüket is edzésre áldozva készültek diákjaink erre a versenyre, hogy minél jobb eredményeket érhessenek el, s teljesülhessen vágyuk, az aranyjelvényes minősítés megszerzése. Sikeresnek bizonyult a felkészülés, mivel a négy induló versenyzőnk mindegyike egyéni csúcsokat döntött, ezzel elérve az Országos Atlétikai Szövetség által meghatározott, és áhított aranyjelvényes minősítéseket.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail