Bestfighter 2018, Rimini (ITA)

Kategória: Sport 2018. június 25. hétfő, 14:37

bestfighter 1A WAKO World Series „legfóróbb” A kategóriás Világkupája, mindig az olaszországi Riminiben megrendezésre kerülő Bestfighter. Idén 23. alkalommal utazott el 36 ország 221 klubjának 2415 nevezője, a napfényes olasz tengerparti városba, a kontinens negyedik legnagyobb viadalára.

 

 

A csepeli Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia versenyzői számára már nem ranglista verseny a Bestfighter, de a hagyományos részvétel és a csapatkupa visszanyerése miatt természetesen idén is kiutazott a csapat.

A pénteki versenynapon csak a csapat küzdelmek zajlottak. A tavalyi évben elvesztett, 6 éven át tartó veretlenség elég indok volt arra, hogy felkészülten és kellő elszántsággal lépjenek a versenyzőink tatamira. Két sima győzelem után a döntő sem okozott gondot, a KirályTeam felnőttjei ismét elhódították a trófeát!

A szombat az egyéni súlycsoportos pointfighting szabályrendszerű küzdelmek napja volt. Veres Roland végig remek küzdelmeken diadalmaskodott, a csapat legeredményesebbje lett három aranyérmével. Nagy Henrietta és Busa Andrea is magabiztosan verték ellenfeleiket, megérdemelten nyerték súlycsoportjaikat.

A vasárnapra tették a Grand Champion küzdelmeket, az eddigi péntekkel ellentétben. Az 57 kg-os Világbajnokunk, Veres Roland ezúttal a dobogó harmadik fokára léphetett. A nőknél a remek formában lévő Busa Andrea hatalmas győzni akarással és okos küzdelmekkel ért a csúcsra, megnyerve a legértékesebb egyéni trófeát!

Király István 7.Danos Mesteredző -Szakedző 10 fős versenyzői csapata, 7 arany, 3 ezüst, 3 bronzéremmel zárta a Bestfightert.

Gratulálunk!

 

Aranyérmesek:

Veres Roland, senior -57 kg, pointfighting

Veres Roland, senior -63 kg, pointfighting

Busa Andrea, senior -65 kg, pointfighting

Nagy Henrietta, senior -70 kg, pointfighting

Tar Balázs, junior/senior -75 kg zöld öv alatti, pointfighting

Busa Andrea, Grand Champion, pointfighting

Senior Team, pointfighting (Nagy Henrietta, Veres Alex, Veres Roland, Jároszkievicz Krisztián)

 

Ezüstérmesek:

Wolf Joshua, kadet 2 -47 kg, pointfighting

Tar Balázs, -80 kg zöld öv alatti, pointfighting

Murvai Lívia, senior -50 kg, pointfighting

 

Bronzérmesek:

Murvai Lívia, senior -55 kg, pointfighting

Nagy Henrietta, senior +70 kg, pointfighting

Veres Roland, Grand Champion, pointfighting

Utoljára frissítve: 2018. június 25. hétfő, 15:08