A birkózók átvették a vb-felszerelést

Kategória: Sport 2018. szeptember 07. péntek, 11:56

birkozokFelöltöztették a birkózókat! A hazai rendezésű világbajnokságra készülő válogatottból a női keret és a kötöttfogású férficsapat átvette a vb-felszerelést a Körcsarnokban.

Az eseményen közös csapatfotózást is tartottak, ahol jelen volt többek között Németh Szilárd, a M agyar Birkózó Szövetség elnöke. „Úgy gondolom, hogy a Bacsa Péter vezette szervezőbizottság kimagasló munkát végez, és a Nemzetközi Birkózó Szövetség elnöke által elvárt szintű világbajnokság elé nézünk. Nenad Lalovics ugyanis korábban abbéli kívánalmának adott hangot, hogy rendezzük meg a sportág eddigi legjobb világbajnokságát” – mondta s portvezető, a ki kiemelte, a sportszakmai szervezésen túl nagyon komoly kulturális-turisztikai tervezés előzi meg a vébét. 

 

Sastin Marianna, a legutóbbi, 2013-as budapesti vb aranyérmese elmondta: elegáns, kényelmes ruhákat vehettek át. „Mind a férfi-, mind a női kollekció gyönyörű. Az ilyen események érzékeltetik, hogy nem vagyunk már messze a világbajnokság kezdetétől, úgy gondolom, hogy a felkészülési tervnek megfelelő állapotban vagyok” – nyilatkozta a 62 kilogrammos versenyző. A mindhárom szakág legjobbjait felvonultató birkózó-világbajnokságot október 20-a és 28-a között a Papp László Budapest Sportarénában rendezik meg.

Utoljára frissítve: 2018. szeptember 07. péntek, 12:04