A Halker-KirályTeam sikerrel szerepelt a II. 4Fight Meteorit Kaba Kupán és a Slovenia Open 2018-on is!

Kategória: Sport 2018. november 07. szerda, 11:20

Kaba 1II. 4Fight Meteorit Kaba Kupa, Kaba (HUN)

 

Sikeres versenyen voltak a Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia tagjai, ezúttal Kabán a II. 4Fight Meteorit Kaba Kupán.

 

Remek kezdeményezésbe fogtak a Hortobágy vidékén, a szervező Rácz Kickboxing Team a fejébe vette, hogy igenis van létjogosultsága, a – sajnálatosan eltűnőben lévő – kezdők és nagyon kezdők versenyének. A kiírás szerint a megmérettetésen nem indulhattak a junior és felnőtt válogatottak, így sok kezdő szintű fiatalt és idősebbet is láthattunk a tatamikon. 21 klub 227 versenyzője nagyon szép létszám, öröm volt látni ennyi versenyzőt! A régi nevén II. osztályú versenyen a paletta széles volt, a master class kick-light küzdelmektől az óvodás korúak gyakorló pointfighting küzdelméig.

A KirályTeam vezetősége ezúttal főleg azokat a kisgyermekeket nevezte, akik most bontogatják a versenyző karrierjük szárnyait, de a sok ovis és kisikolás mellett voltak szép számmal juniorok és felnőttek is a csapatban. Akadémiánk kiemelt fontossággal tekint az utánpótlásnevelésre, célunk hogy minél fiatalabb korban megszeressék és megismerjék ezt a nagyszerű sportágat. Az otthoni saját edzéseinken megszerzett tudást felmérni és fejleszteni szinte csak házon belül, saját klubtársaikkal tudják a kicsik. Ezért nagy szükség van a Kaba Kupához hasonló versenyekre, hogy szokják a verseny környezetet és az új ellenfeleket a legkisebbek.

A gyermekek és idősebb társaik is szépen, fegyelmezetten küzdöttek, amire a felkészítő edzői stáb igazán büszke lehet! Makóról Loós Csaba mester, Szegedről Dr. Gyuris Gábor Mester, Újkígyósról Korcsog László mester, és nem utolsó sorban Csepelről Veres Alex mester adták a tanácsokat Akadémiánk versenyzőinek.

Király István Mesteredző csapata szépen termelte az érmeket, hiszen 16 arany, 9 ezüst és 7 bronzérmet nyertek Akadémiánk tagjai.

 

Zagorje 335. Slovenia Open 2018, Zagorje (SLO)

 

Akadémiánk rendszeres résztvevője a november elejei nyílt Szlovén Bajnokságnak, ahova ezúttal egy kisebb létszámú, de annál elszántabb csapat utazott ki.

A Jároszkievicz Krisztián mester által vezetett csapat szinte 100%-os teljesítményt nyújtott Zagorjéban. A rutinos szegedi, kadet korosztályú utánpótlás válogatottjaink mellett, korunk kick-box ásza, Veres Roland termelte az érmeket. A népes mezőnyben mindenki jó formában és győzelemre éhesen küzdött, számos esetben 10 pontos fölényes győzelemmel érve fel az érmet jelentő dobogóra. Lázár Erik statisztikája lenyűgöző, 3 mérkőzését nyerte technikai KO-val, 31:1-es pontaránnyal!

Veres Roland minden alkalmat megragad a formája fenntartásáért, azúttal a súlycsoport győzelme mellé a Grand Cahmpion küzdelmeket is megnyerte!

Király István Mesteredző 4 tanítványa ezúttal 4 arany és egy bronzéremmel térhettek haza Szlovéniából.

Gratulálunk!

 

pdfA díjazottak névsorát megtekinthetik IDE kattintva.

Utoljára frissítve: 2018. november 07. szerda, 13:59