Magyar Kupa: Móron sem ment rosszul a versenyzés

Kategória: Sport 2019. március 29. péntek, 12:46

CsapatkepA Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület ezúttal Móron, a 15 évnél fiatalabb “öttusázók” részére rendezett Magyar Kupa 1. fordulóján vett részt, ahonnan ismét szép eredményekkel tértek haza.


Március 23-án és 24-én, meglehetősen szép környezetben található móri Wekerle Sándor Szabadidőközpont adott otthont a versenynek, ahol a kiváló versenyrendezés mellett a tavaszias időjárás is segítette fiatal öttusázóinkat – kezdte beszámolóját Belák János utánpótlás szakvezető.
A csepeli “kis- öttusázók” közül 21 versenyzővel vettek részt az első (szombati) napon, ahol az U10- es fiú korosztályban, (10 évnél fiatalabb kéttusázók)az egyesület egyik tehetséges versenyzője Udut Márk bizonyult a legjobbnak.
"Mint azt már korábban is elmondtuk, egyesületünk tagjainak eredményességét nem csak a helyezésekben mérjük, hanem annál inkább egyéni fejlődés alapján. Móron, a versenyszezon kezdetén többen is megjavították egyéni legjobb eredményüket nemcsak úszásban, hanem a futótáv teljesítése során is, amire nagyon büszkék vagyunk!"
A második napon (vasárnap) 26 versenyzővel folytatták a “Laser Run” (futás és lézeres lövészet) versenyszámot, itt megjegyzendő, hogy több sportoló első ízben versenyzett ebben a számban. Azért nem ért minket meglepetésként, hogy itt is dobogós helyezéseknek és kiváló versenyzéseknek lehettek szemtanúi. A fiúk U11- es korosztályában Udut Márk 2., Thirjung Viktor pedig a 3. helyezést érte el.
"Összességében minden versenyen induló sportolónk jól érezte magát, minden edzőnk elégedetten távozhatott Mórról. Külön köszönet illeti a szülőket, akik biztosították gyermekeik részére a részvételi lehetőséget.
Továbbra is Hajrá Csepel!" – zárta beszámolóját immár “szokásos módon” az edző.

Csepel Öttusa Média

 

Utoljára frissítve: 2019. március 29. péntek, 12:56