Hatalmas egyéni rekordok és éremeső dobóink hétvégi mérlege

Kategória: Sport 2019. október 16. szerda, 11:10

vedacSzegeden a Tisza Kupa és Szentesi Dobóversenyen két versenyszámban, diszkoszvetésben és súlylökésben indult Raffay Keve versenyzőnk, s mindkét számban másodikként állhatott fel a dobogóra a nagyszerű egyéni rekordot jelentő eredményeit követően.
Diszkoszvetésben másfél métert javítva eddigi eredményén 39,00 m-t ért el,míg súlylökésben 11,23 m-re, javítva legjobbját, 1 m-rel lökött nagyobbat,mit korábban bármikor! Mindkét versenyszámban ez évben a korosztályos, országos ranglista ötödök helyén végzett.

Veszprémben a VEDAC Évadzáró Dobóversenyen gerelyhajítóink jeleskedtek.

Németh Zsófia 39,19 m-re repítette gerelyét, ezzel a két nagy riválisa mögött harmadikként állhatott fel a dobogóra. Nagyszerű,egyéni rekordot jelentő eredményével másodikként zárta korosztályának ez évi ranglista versenyét.

Az újonc versenyzők között egyesületünk versenyzője Fidrich Viktória diadalmaskodott 32,08 m-el, több mint két méterrel megjavítva eddigi legjobb eredményét, míg a harmadik helyet a sérüléssel bajlódó, de nagyszerűen versenyző Szabó Henrietta 30,34 m-el foglalhatta el. A korosztályos országos ranglistát Szabó Henrietta vezeti, Fidrich Viktória az előkelő negyedik helyet jegyezheti.

A gyermek I. korosztály versenyét Vágó Zsófia 29,94 m-es hajításával nyerte meg. Ő szintén korosztályának országos ranglista vezetője és csúcstartója a múlt héten elért 34,34 m-es eredményével.

Gratulálunk versenyzőinknek és edzőinknek! Hajrá Csepeli DAC!