Óvodások rajtoltak a Mikulás Kupán

Kategória: Sport 2019. december 06. péntek, 13:17

GMA 518832. alkalommal rendezték meg a csepeli óvodásoknak a játékos sport vetélkedőt, a Mikulás Kupát a volt ÁMK tornacsarnokában december 5-én. A 18 lelkes csapathoz meglepetésül a Mikulás is ellátogatott, mindenki ajándékcsomagot kapott a részvételért.

A rendezvényt Borbély Lénárd polgármester nyitotta meg. Köszöntőjében kiemelte: a 32 év a töretlen siker eredményét jelzi. Köszönetet mondott a Mikulás Kupa megszervezéséért és lebonyolításáért Jenei Jánosnak, a  testnevelési munkaközösség vezetőjének. Megköszönte még a kerületi testnevelő tanárok és a Jedlik Ányos Gimnázium diákjai segítségét, majd sportszerű versenyzést kívánt az ovisoknak. Hierholczné Faragó Tünde, a Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda intézményvezetője is üdvözölte a versenyzőket és a szurkolókat. Az önkormányzat támogatta rendezvényen Morovik Attila alpolgármester is részt vett.

A versenyszámok alapja a váltófutás volt. A gyors szlalomozás meghozta az eredményt a virgács-váltó, a Télapósapka-váltó és a fenyőfadíszítés sorjátékokban. A több mint két órás verseny remek hangulatban telt, szülők és a testvérek is buzdították a gyerekeket.

A Mikulás Kupát idén a Csodakút Óvoda nyerte, második lett az Aprajafalva Tagóvoda és harmadik helyezést ért el a Hétszínvirág Tagóvoda.

A.Zs.


Képeket a rendezvényről itt tekinthet meg.