Közösségi élmény óvodásoknak

Kategória: Sport 2022. november 15. kedd, 11:21

BozsikAMK2022A mai és a holnapi nap folyamán a Csepel Utánpótlás Sport Egyesület rendezésében a csepeli óvodások kipróbálhatják magukat a labdarúgásban. A programnak a Nagy Imre ÁMK tornacsarnoka ad otthont.

Az esemény a Magyar Labdarúgó Szövetség égisze alatt, az OTP Bank Bozsik intézményi program keretében zajlik, ahol összesen 18 csepeli óvoda képviselteti magát, 250 gyermek részvételével. Borbély Lénárd polgármester személyesen köszöntötte a résztvevőket és megnyitotta a két napig tartó sportfesztivált.

 

A CSUSE 2017. óta évente két alkalommal rendezi meg a kerületi fesztivált olyan gyermekek számára, akik részt vesznek az ovi foci programban, amelyet az önkormányzat térítésmentesen biztosít számukra.

 

Mint megtudtuk, ez az esemény elsősorban nem a versengésről szól, hanem arról, hogy az óvodás korosztállyal megszerettessék a rendszeres testmozgást, megismertessék velük a labdarúgás játékos oldalát és örömet okozzanak a gyermekeknek. A labdarúgás mellett különböző ügyességfejlesztő feladatokkal is találkoznak a fiatalok és mindeközben mintát kapnak az egészséges életmódról is. Ez a két nap nagyon sokszínű programlehetőséget kínál a kicsiknek, játszhatnak, tanulhatnak és élvezhetik a testmozgást.

 

Utoljára frissítve: 2022. november 15. kedd, 11:47