Évértékelő és díjátadó

Kategória: Sport 2023. február 06. hétfő, 13:40

Halker evertekelo 2023

Évértékelőt tartott a Halker-KirályTeam a Szabó Magda Közösségi Térben, ahol az egyesület legjobb sportolóinak átadták a „Best of the Best” díjakat.

Sportolókkal, hozzátartozókkal és rangos vendégekkel telt meg vasárnap délután a Szabó Magda Közösségi tér, ahol hazánk és a világ legeredményesebb kick-boksz klubja, a Halker-Király Team értékelte a 2022-es évben elért sikereit. A két órás eseményen részletesen kitértek a tavalyi sikerekre, felidézték a több mint húsz versenyen született éremesőt, amelyeket itt felsorolni szinte lehetetlen lenne.

A díjátadón felszólalt Borbély Lénárd, Csepel polgármestere is, aki méltatta az egyesület által elért eredményeket és az ott végzett példaértékű közösségi munkát. Kiemelte, az egyesület immár nemcsak a kick-boksz jegyében viszi Csepel jó hírnevét a világban, hanem az ökölvívással is, hiszen a Halker-KirályTeam 2022-ben a legsikeresebb magyar ökölvívócsapat lett. Megjegyezte, büszke arra, hogy létezik Csepelen egy olyan egyesület, amelyik bárhová megy a világban, mindenkit megver. Bejelentette, hogy az önkormányzat hamarosan meghirdet egy új programot, Csepeli Sportsziget néven, amelyhez várják minden egyesület csatlakozását.
Király István, a Halker-KirályTeam elnöke arról beszélt, hogy a világraszóló eredmények egy kőkemény csapatmunkának köszönhetőek, amelyben a legnagyobb tisztelet a szülőket illeti, akik fáradhatatlanul viszik edzésre gyermekeiket. Hozzátette, az egyesületnél a jövőben is mindent megtesznek azért, hogy a sportolók mindig magas színvonalú edzésben részesüljenek és el tudjanak jutni a világ minden részére.
– Ha megőrizzük ezt a csodás egységet és összefogást, akkor az olimpiai érmek sem elérhetetlenek számunkra – jegyezte meg.

 

Az eredmények felsorolása után került sor az egyesület által alapított Best of the Best díj átadására, amelynek nagy nimbusza van, hiszen ezt a legjobbak közül is csak a legjobbak kapják meg.
– Aki ilyen díjat vehet át, az úgy érezheti magát, mintha a világbajnoki dobogón első fokánál is feljebb állna – fogalmazott Király István.

 

Az esemény jelen volt Kurtucz Csaba, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke, Tóth Zsuzsanna, a Magyar Ökölvívó Szövetség főtitkára, Papp Imre, a Magyar Sambó Szakszövetség elnöke, valamint Koltai Dezső és Koltai Gabriella, a Vágány Profil Kft. tulajdonosai, mint az egyesület új szponzora.

 

Busa Gabriella, aki szintén Best of the Best díjat vehetett át, lapunknak elmondta, idén az ökölvívásra szeretne koncentrálni.
– A héten induló Bocskai István Emlékversenyen szeretném megmérettetni magam. Bár tavaly decemberben megnyertem a magyar bajnokságot, de nemzetközi mezőnyben még nem indultam, így nem tudom, van-e egyáltalán ott keresnivalóm. A verseny főpróba lesz, és ha jól sikerül, akkor ez az évem az ökölvívás jegyében telik. 

Utoljára frissítve: 2023. február 06. hétfő, 14:02