Ismét pingpong Télapó Kupa decemberben

Kategória: Sport 2012. november 19. hétfő, 19:02

Tlapo_Cup

A Csepel-Sziget SE asztalitenisz szakosztálya és a Pest Megyei Asztalitenisz Szövetség idén is megrendezi az előző években sikeres Télapó Kupa elnevezésű utánpótlás pingpong versenyét. A szervezők ezúttal is népes mezőnyre számítanak.

 

A december 2-án sorra kerülő versenyen a tervek szerint az
-újonc fiú és leány III. korcsoport (2001.01.01.után születettek) egyéni versenye 10 órakor
-újonc fiú és leány II. korcsoport (2000.01.01.után születettek). egyéni versenye 10 órakor
-újonc fiú és leány összevont (1999.01.01.után születettek) egyéni versenye 12 órakor
-serdülő fiú és leány (1997.01.01. után születettek) egyéni versenye kb. 14 órakor
-serdülő fiú és leány páros körülbelül16 órakor veszi kezdetét az egykori II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornatermében (II. Rákóczi Ferenc u. 88-90).

A lebonyolítás az újonc és serdülő versenyszámban csoportos körmérkőzésekkel, majd főtáblával, illetve vigaszversenyen, páros versenyszámban történik majd, de létszámtól függően a versenybíróság dönt a tényleges lebonyolításról.
A nevezéseket az újoncoknál 9:30-ig, serdülő korosztály esetében 12 óráig kérik a helyszínen megadni. Előzetesen nevezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.
A versenyszámok győztesei, helyezettjei érem díjazásban részesülnek, a vigasz ágon oklevelek kerülnek kiosztásra, az összesített pontverseny győztese pedig idén is elnyeri a Télapó Kupát.

Légrádi G.
Forrás: Csepel- Sziget SE