Kecskeméten ügyeskedett a Fit-Kid Dance csapata

Kategória: Sport 2012. december 04. kedd, 18:18

FitKid1Tizenhat településről közel százan neveztek be a Kecskeméten első alkalommal megrendezett Országos Fit Kid II. osztály egyéni és csoportos versenyének 3. fordulójára. A csepeli Profi-Team Életmód Egyesület Herkules csapata egy gyönyörű serleggel tért haza a versenyről.

A november végén a helyi II. Rákóczi Ferenc Általános iskola tornacsarnokában lezajlott Fit-Kid Dance egyéni, Dance Show és Fit-Kid csoportos bemutató, valamint Fit Kid Dance versenyen nyolc korcsoportban mérték össze tudásukat az utánpótlás korú lányok
A versenyzőknek 1-1 perc állt rendelkezésükre, hogy a lehető legjobb produkciójukkal rukkoljanak elő, a zsűritagok pedig minden pontozásnál figyelembe vették a bemutatott elemek nehézségét, pontos kivitelezését, illetve az előadásmódot, sőt a jelmezek sem hagyhatták hidegen az ítészeket.
Az év utolsó versenyén a csepeliek közül egyéniben előkelő helyen végzett Ecsedi Anikó, Ecsedi Kinga, Uhrin Zsófia, és Szabó Brigitta, így nem véletlen, hogy nem tértek haza üres kézzel a Bács-Kiskun megyei székhelyről. A Profi-Team Életmód Egyesület Herkules csapatát erősítette még Hanzelik Noémi, Hegyes Zsófia, Soponyai Bernadett, és Wanger Noémi is.

FitKid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Légrádi G.
Forrás és fotók: Profi-Team