Nyomtatás

A legifjabb atléták is jól kezdték a szezont (videóval)

Kategória: Sport 2013. január 17. csütörtök, 20:54

CsepeliDACA Sport 21 elnevezésű terematlétika második budapesti rendezvényét tartották meg január 12-én. A fővárosi Syma csarnokban az U11-es  és  az U13-as korcsoportokban 18 egyesület képviseletében 30 csapat állt rajthoz, köztük a Csepeli DAC sportolói, akik ismét letették névjegyüket.

 

A Közép – magyarországi régió Sport XXI. Alapprogramjának  januári eseményén a csepeli klub négy csapattal képviseltette magát, s a legkisebbeknél szoros verseny után az UTE „A” csapata lett a legjobb, megelőzve a Csepeli DAC „A” és a Vasas tízéveseit.

 

Az idősebbeknél biztosan szerezte meg az első helyet a Deák Balázs vezette kék-piros egylet „A” gárdája , ők az Ikarus BSE és a Vasas első csapatait előzték meg.
- Ügyesek voltak a gyerekeink – nyilatkozta a Magyar Atlétikai Szövetség hivatalos honlapjának a csepeliek vezetőedzője, Deák Balázs. – Örülünk annak Görög Zoltán kollégával, hogy második csapataink is helytálltak. Nyolcvan igazolt versenyzőnk van ebben a két korcsoportban, és az is jó hír számunkra, hogy edzői karunk is bővült az elmúlt hónapokban.”

A Csepeli DAC U13-as, győztes csapata: Czirják Alíz, Jakab Vivien, Ribarics Bettina, Kongó Csenge, Petik Csanád, Szimeiszter Ákos, Pintér Dániel,Béres Bence.
Az U11-es, ezüstérmes csapat: Ludányi Barna, Ambrus Ádám, Bódi Gergely, Klenovszki Barna, Hete János, Topuvidisz Márkosz, Rendesi Bálint Kiss Tibor Richárd.

 

Deák Balázs vezetőedző nyilatkozata itt látható:

http://www.youtube.com/watch?v=35mjJzNyOao&feature=youtu.be

 

 

CsepeliDAC2

Légrádi G.
Forrás: Csepeli DAC, MASZ portál
Fotók és videó: MASZ portál