Nyomtatás

Röplabda NBI: kizárták a Csepelt!

Kategória: Sport 2013. január 22. kedd, 11:42

csepel1977Ami sajnos már egy ideje a levegőben lógott, az január 22-én hivatalosan is bekövetkezett. A Magyar Röplabda Szövetség honlapján olvasható hivatalos közleményben tudatta: a Csepeli Röplabda Clubot kizárták a férfi első osztály további küzdelmeiből.

Az első hallásra döbbenetes tényhez több ok is vezetett: a hivatalos indoklás szerint a klub egymás után három bajnoki mérkőzésén nem jelent meg, így a versenykiírás ide vonatkozó pontja értelmében a csapatot kizárták, és ezen kívül 300 000 Ft-os pénzbüntetéssel is sújtották.
Sajnos a kék-piros röplabdázók cseppet sem könnyű anyagi helyzetén kívül az NB I-es mérkőzésekhez szükséges fűtött csarnok sem állt az utóbbi időben rendelkezésére az egykori 16-szoros magyar bajnokcsapatnak, hiszen a Csepel SC Alapítvány szünetelteti a fűtést, a klub otthonául szolgáló Bajnokok Csarnokában. A lesújtó hírről Szűcs Attilát, a klub nemrégiben leköszönt elnökét is kérdeztük, aki az esti órákban ígért tájékoztatást, valamint Buzek László, a klub világklasszis sportolóját is megszólaltatjuk. A történtekkel bővebben a Csepeli Hírmondó január 31-i száma is foglalkozik.

 

Légrádi G.
Forrás: Csepeli RC