Nyomtatás

Csepeli karatékák sikere Karcagon

Kategória: Sport 2012. november 25. vasárnap, 21:34

Karcagiverseny-kicsiA közelmúltban rendezték meg a Nagykun Kupa gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt nemzetközi kyokushin bajnokságot, ahol a Csepeli Padaván Egyesület sportolói is kitettek magukért.

A Karcagi SE Kyokushin Karate szakosztályának rendezésében 6 korcsoportban 12 versenyszámban mérték össze tudásukat a versenyzők a városi sportcsarnokban. A csepeliek 9 fővel képviseltették magukat, akik közül Molnár Evelin, Kondrát Flóra, Keller Tamás,és Fontana Gábor nem talált legyőzőre a népes mezőnyben. Egy szintén kiválónak mondható 2. helyezést pedig Rácz Alex kaparintott meg.

A Padaván Egyesület többi sportolója (Viola Károly, Keller Dániel, Madár Balázs és Árvai József), ezen a versenyen ugyan nem állhatott dobogóra, de így ők is kitették magukat, és a lehető legteljesebb erőbedobással küzdöttek meg a sikerekért. A már 15 esztendeje működő, csepeli klub következő megmérettetése az övvizsga lesz, december 18-án, az egyesület otthonául szolgáló Radnóti Miklós Művelődési Házban.

 


Légrádi G.
Forrás és fotók: Csepeli Padaván Egyesület