Horgászok, figyelem!

Kategória: Sport 2013. január 06. vasárnap, 12:59

FOGASI1A Csepel Horgász Egyesület felhívja minden tagtársa figyelmét, hogy a korábbi éveknek megfelelően, idén is időben adják le fogási naplójukat. A 2012-es dokumentum leadási határideje január 10-e.

Ahhoz, hogy a fogási naplók leadásával összefüggő problémák az elkövetkezendő időkben elkerülhetők, orvosolhatóak legyenek, szükséges a fogási naplót kiadó, és állami horgászjegyet forgalmazó szervezeteknek nyilvántartást vezetni arról, hogy mely horgászok azok, akik a jogszabályban rögzített határidő végéig (minden év január 10.) eleget tettek fogási napló leadási kötelezettségeiknek illetve azokról a horgászokról, akik részére igazolást állítottak ki. A hatóságok tervei szerint a jövőben lefolytatásra kerülő megyei halászati hatósági ellenőrzéseknek ki kell terjedniük a fogási naplók határidőben történő leadásának vizsgálatára is.
A Csepel HE ezért kéri az egyesület kötelékébe tartozó horgászokat, - hogy a nem leadott fogási naplók okozta kellemetlenséget elkerülve - adják le fogási naplóikat, illetve hívják fel a figyelmet horgásztársaik, barátaik körében a leadás fontosságáról, annak elmulasztása esetén a jogkövetkezményekre.

Légrádi G.
Forrás: Csepel HE