Csepeli ezüstérem a VI. Kárpát Kupán Kiemelt

Kategória: Sport 2015. december 07. hétfő, 08:17

kk14Dunaszerdahelyi győzelemmel végződött a VI. Extractum Pharma Kárpát Kupa december 6-án vasárnap a csepeli Nagy Imre ÁMK Tornacsarnokában. A döntőt a Csepel Utánpótlás Sportegyesület focicsapata játszotta a felvidékiekkel, melyet kemény küzdelemmel nyert meg a címvédő Dunaszerdahely csapata.

GALÉRIA

Egész délelőtt zajlottak a meccsek az ÁMK tornacsarnokában. A döntő után tartott gálamérkőzésen a Nemzetstratégiai Kutatóintézet csapata küzdött a Csepeli Önkormányzat focistáival, akik között 9-es mezszámmal Borbély Lénárd, Csepel polgármestere is pályára lépett. A baráti mérkőzést végül 2-1-re nyerte a Kutatóintézet.

Az ünnepélyes eredményhirdetésen Nemes József, az Extractum Pharma Gyógyszergyártó, Forgalmazó és Szaktanácsadó Zrt. vezérigazgatója, illetve Borbély Lénárd, a házigazda Csepel polgármestere mondtak köszöntőt, majd a Kis Csepel Táncegyüttes lépett a pályára, hogy táncoljon.

A versenyen harmadik helyezést a kiskunhalasi Szilády RFC csapata érte el, második helyen pedig a Csepel Utánpótlás Sportegyesület válogatottja végzett. Az első hely mellé járó vándorkupát és a jövő évi versenyre szóló meghívót Dunaszerdahely csapata kapta. Ezen kívül kiosztották többek között a gólkirálynak, a legjobb kapusnak és a legtechnikásabb játékosoknak járó díjakat is. A díjkiosztón jelen volt, és a díjakat átadta Borbély Lénárd, Csepel polgármestere, Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Fráter Olivér, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnökhelyettese, Nemes József, az Extractum Pharma Zrt. vezérigazgatója, illetve Dr. Antal Balázs igazgatósági elnökhelyettes. A verseny fővédnöke, Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a díjátadón nem tudott jelen lenni.

Eredmények:

8. helyezett: Karácsfalva (Kárpátalja)
7. helyezett: Székelyudvarhely (Erdély)
6. helyezett: Tóthfalu (Vajdaság)
5. helyezett: Sepsiszentgyörgy (Erdély)
4. helyezett: Karcag
3. helyezett: Szilády RFC. Kiskunhalas
2. helyezett: Csepel Utánpótlás Sportegyesület
1. Helyezett: Dunaszerdahely (Felvidék)
Legjobb Kapus: Borka Barnabás – Szilády RFC. Kiskunhalas
Gólkirály: Veress Zsombor – Sepsiszentgyörgy (Erdély)
Legtechnikásabb anyaországi játékos: Balogh József – Karcag
Legtechnikásabb határon túli játékos: Zsigmond Kevin – Dunaszerdahely (Erdély)
Legjobb csepeli játékos: Gauzer Levente
Legjobb karcagi játékos: Bajúsz Szabolcs
Legsportszerűbb csapat: Karácsfalva (Kárpátalja)

" alt="" />

Utoljára frissítve: 2015. december 14. hétfő, 09:17

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail