Újra toboroz a Csepel DSE

Kategória: Sport 2013. január 24. csütörtök, 20:12

valogat2A Csepel Diáksport Egyesület ismét várja a kézilabdával behatóbban is megismerkedni vágyó gyerekeket februári sporttoborzóján. A kézilabda utánpótlással foglalkozó klub lányok és fiúk jelentkezését egyaránt várja.

A Gróf Széchenyi István Általános Iskolában sorra kerülő tehetségkutatóra ezúttal az 1997 és 2003 között született  lányok, valamint a 2000 és 2003 között született fiúkat várják, akik versenyszerűen szeretnének foglakozni a kézilabdával. A női kézilabda válogatott egykori szövetségi kapitánya Laurencz László nevével is fémjelzett egyesület február 16-án, szombaton délelőtt 10 órától várja az érdeklődőket.

 

A program során minden jelentkezőnek, egy a Csepel DSE edzői által összeállított és a helyszínen kontrolált erőnléti és technikai feladatokból álló felmérést kell elvégeznie. A kiértékelést követően a résztvevők tájékoztatást kapnak fizikális képességeikről, ezen kívül a jól teljesítőknek lehetőséget biztosítunk, hogy csatlakozhassanak a klub korosztályos bajnokságokban versenyző csapataihoz.
A szervezők minden jelentkezőtől azt kérik, a sportfelszerelést ne felejtse otthon!

 

További információ:

tel.:+36 20 486 7784

web: www.csepeldse.hu

 e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Lejegyezte: Légrádi G.
Forrás: Csepel DSE