Fehérváron is nyeregben voltak a csepeli öttusázók

Kategória: Sport 2013. április 09. kedd, 19:25

A várakozásnak megfelelően alakult az öttusa utánpótlás Magyar Kupa II. fordulója, ahol a XXI. kerületi versenyzők folytatták sikeres szereplésüket. A Csepeli Öttusa és Vízi- Sport Egyesület képviselői Székesfehérváron álltak rajthoz április 6-án, és ismét bizonyítottak.

A kék-piros klub egységei szám szerint öt csapatéremmel gazdagították az egyesületi érem-gyűjteményt. Ezek közül négy egyéni elsőség született, és az így megszerzett pontok is jól jöttek a klub „konyhájára”.
Az úgynevezett „F” és a „D2” korosztályban versenyző fiúk között három csepeli végzett az első tízben, míg az embert próbáló „B” kategóriában ez négy „szigetországi” fiatalembernek sikerült. A lányok sem vallottak szégyent, akik ugyancsak a „B” kategóriában állhattak fel a dobogó második fokára. A fiúknál különösen Páczai Dávid, Temesvári Gergő, az F fiú csapat,
Holba Dániel, Tárkányi Zsombor, az E fiú csapat, Pataki Gergely, Horváth Merse, az Ifi D2 fiú csapat, Kardos Bence, Mikó Domonkos, és az Ifi B fiú csapat teljesített kiemelkedően, míg a lányoknál Zs. Tóth Anna, az Ifi B lány csapat alkotott maradandót.
A kiváló szereplés továbbra is életben tartja az Ifjúsági „B” Európa- bajnokságon való csepeli részvételt is, legyen szó akár fiú, akár leány versenyzőről.
Az Eb szereplés megvalósításhoz vezető út következő lépését hazai környezetben, a Magyar Kupa III. fordulójában, három hét múlva tehetik meg a csepeli öttusázók.

 

A részletes eredménylista az alábbi linkre kattintva érhető el: http://www.pentathlon.hu/2013eredmenyek/MK2/MK2.pdf

 

Légrádi G.
Forrás: Csepeli Öttusa és Vízi- Sport Egyesület