Jó hangulatban telt a csepeli „vizi-majális”

Kategória: Sport 2013. május 02. csütörtök, 20:32

csoportkpEshet az eső, fújhat a szél, vagy éppen hétágra süthet a nap, május elsején a Kis-Duna part hagyományos módon évről-évre benépesül ezen a napon a Csepeli Kajak- Kenu Egyesület Hollandi úti bázisánál. Szerencsére ezúttal is a napsütés volt elemében, és a tavalyihoz hasonlóan igen sokan választották úti-célul a XXI. kerületi vízpartot.

A program ezúttal is a Vass István emlékére rendezett Masters kajak-kenu versennyel indult, majd a sárkányhajósok vették át a terepet, akik a hagyományos Évadnyitó Sárkányhajó Kupával indították útjára a 2013-as szezont.

A jó hangulatú rendezvény közben a Csepeli KKE „nagyágyúi” szárazföldi edzést tartottak a telepen: Kiss Tamás olimpiai bronzérmes, a Korisánszky testvérek, a Györe Attila–Kövér Márton maratoni kenus duó és még sokan mások már javában a május 10. és 12. között Szegeden sorra kerülő kajak-kenu Világkupára hangoltak Ludasi Róbert mester vezetésével.

A versenyek végén a minden érdeklődő gyerek kipróbálhatta a kajak, a kenu és a sárkányhajózás élményét, és ha kedvet kapott hozzá, akár már edzésre is jelentkezhetett az egyesületnél.

 

eletkepsaarkanyhjsarkanyhajovizisarkany

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Légrádi G.
Fotók: Vass Kriszta