Csepelen randevúztak az evezősök

Kategória: Sport 2013. május 20. hétfő, 20:13

huzosTizennyolc egyesület részvételével zajlott le május 18-19-én a Csepel Evezős Klub által hagyományosan megrendezett Csepel Kupa-Jásdi Sándor Emlékverseny. A kitűnő időjárás a résztvevőkön kívül is sokakat vonzott a Gubacsi híd tőszomszédságában fekvő csepeli evezőspályára, ahol színvonalas küzdelmeket láthatott a szépszámú nézősereg.

 

A Budapest Evezős Egylet, a Csepel Evezős Klub, a Csongrádi Vízügyi Sportegyesület, a Danubius Nemzeti Hajós Egylet, a Regatta Club – Soroksár, a Soroksári Evezős Klub, a Szegedi Vízisport Egyesület, az EDF Démász Szeged, a Tisza Evezős Egylet, a Vác Városi Evezős Klub, az Esztergomi Evezősök Hajós Egylete, a Ferencvárosi Evezős Club, a Fővárosi Vízművek SK, a Győri Vízügy - Spartacus Evezős Klub, a Kalocsai Sport Egyesület, az MTK, a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület, a Műegyetemi Evezős Club, valamint a Pro Rekreatione Nonprofit Kft. Egységei szálltak vízre a kétnapos megmérettetésen.
A két nap alatt 52 versenyszámban mérték össze tudásukat az indulók, s szép csepeli sikereknek is örülhettek a kék-piros szimpatizánsok. Borbély Lénárd, Csepel alpolgármestere és Farkas Bertalan, magyar űrhajós is elfogadta a szervezők meghívását, mindketten a díjak átadásánál segédkeztek.

Részletes eredmények hamarosan!

felkeszuleslanyokcsepeliekKupakcsepelilanyok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LenarddijatadoLégrádi G.
Fotók: Tóth Beáta