Ismét nagyot küzdött a Csepeli DAC csapata

Kategória: Sport 2013. május 22. szerda, 18:26

Sas_SanyiA Csepeli DAC csapata május 18-án két Országos Bajnokságon vett részt és szép sikerekkel zárta az ünnepi hétvégét. Az ép és a para- sportolók mezőnyében is figyelemreméltó csepeli eredmények születtek.

Deák Balázs vezetőedző elmondása szerint a parasport Országos Bajnokságon Sas Sándor első bajnokságán két bajnoki címet és egy második helyezést szerzett. A csepeli paralimpikon súlylökésben 7.08 méterrel, míg

diszkoszvetésben 18 méteres hajítással lett első, gerelyhajításban pedig 16.96 méterrel   a második helyet szerezte meg.
Az országos váltó bajnokságon három váltóval képviseltette magát a Csepeli DAC ahol két negyedik és egy ötödik kék-piros helyezés született. Az utóbbi tíz év legnépesebb bajnokságán nem vallott szégyent a csepeli alakulat, amely a klub egyik üdvöskéjének, Répási Petrának Gödöllőre távozásával időközben óriási veszteséget szenvedett. (Petra már gödöllői színekben a második helyet szerezte meg csapatával) A csepeli váltó a Nagy Lili, Götz Ágnes, Csilléri Henriett, Hóbor Annamária, Sier Zsófia, Kovács Anna, Nagy Noémi, Szabó Beatrix összeállításban állt rajthoz és teljesített az elvárásoknak megfelelően.

 

 

Légrádi G.
Fotó: Sas Sándor