Idén is ovisok vetélkedtek a Mikulás kupáért

Kategória: Sport 2013. december 05. csütörtök, 09:57

fordulasIdén minden eddiginél több résztvevővel került sor a Csepelen már hagyományos, óvódások játékos sportvetélkedőjére a Mikulás kupáért. A Nagy Imre ÁMK tornacsarnokában 22 óvodából közel 250 ovis bizonyította rátermettségét december 4-én.

Az eseményt hivatalosan Varga Norman, az önkormányzat ifjúsági referense nyitotta meg, Tóth Endre intézményvezető jelenlétében majd azonnal a kialakított akadálypályákra szegeződött minden tekintet és kezdetét vette a megmérettetés. A gyerekek sportszerű küzdelmeit a Szeberényi Tamás vezette Jedlikes-csapat felügyelte, de Gál Tibor testnevelő és Bagi Erika tanárnő is jócskán kivette részét a zökkenőmentes körülményeket teremtő rendezésből, az egész eseményt pedig kiválóan koordinálta és moderálta Jenei János a testnevelő közösség vezetője.  Az ovisokat mintegy száz szülő, hozzátartozó is biztatta, így a hangulat felért egy komolyabb sporteseményével. A feladatok elvégzése után a jól megérdemelt jutalom sem maradt el, kis csomagot kapott minden résztvevő, ezen kívül üdítő, sőt meleg tea is csillapította a versenyek után kitikkadt apróságok szomját. A legügyesebb csapatok az úgynevezett "szuperdöntőbe" jutottak, ahol a következő végeredmény alakult ki:

  •  I. Csodakút
  • II. Hétszínvirág
  • II. Szivárvány
  • IV: Bordás
  • V. Napsugár
  • VI. Kerekvilág
  • VII: Kádár Kata

 

Az idei győztes is hazavitte a Mikulás kupát, de persze ezúttal sem a győzelmen volt a hangsúly, sokkal inkább azon, hogy ismét egy felejthetetlen délelőttel lepték meg a szervezők csepeli ovisokat.

 

NormannfutaasdiszitsversenybensokadalomJeneiCsucsuorom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Légrádi G.
Fotó: Tóth Bea